De strip van Kim Houtzager

De strip van Kim Houtzager

Iedere week tekent Kim Houtzager (www.keep-in-mind.nl) de Pen-i strip. Ze neemt u mee in haar leven, een wereld vol verrassingen met zo nu en dan een snufje magie. De strip gaat altijd over Nieuwegeinse gebeurtenissen of over het dagelijks leven van Kim. Het meisje Pen-i en haar kleine broertje E-than spelen de hoofdrol in de strip, soms bijgestaan door Kim, mensen uit haar leven en andere Nieuwegeiners.

Kim woont in Nieuwegein en maakt de ‘ups & downs’ van de stad dagelijks mee. Het is Kim’s droom om professioneel illustrator en auteur te worden en dat elke Nieuwegeiner Pen-i (her)kent.

Klik op de twee poppetjes onder de tekst om de strip te zien.

Kim: ‘Er is een nieuwe rage in Nieuwegein en (bijna) iedereen doet mee. Jong, oud en alles ertussenin gaat naar buiten om dat ene wezentje te vangen. De meeste spelers weten wat ze aan het doen zijn en houden een oogje op hun mobiel, op hunzelf en hun omgeving. Je hebt echter, net zoals altijd… die uitzonderingen. En deze uitzonderingen zijn echt niet nieuw; ze waren er al: die mensen die hun mobieltje te belangrijk vinden. Dat ene chatgesprek, dat ene facebookbericht, dat ene telefoongesprek over de wat-dan-ook van wie-dan-ook. Verkeer en afleiding gaat niet samen. Al gaat het zo vaak goed, als het fout gaat… gaat het ook goed fout. Dus, ga naar buiten, vang naar hartenlust, geniet… en let ook op.’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk