De strip van Kim Houtzager

Iedere week heeft De Digitale Stad Nieuwegein een stripverhaal, gemaakt door de Nieuwegeinse Kim Houtzager. Kim is een dromerig type. De Nieuwegeinse kan wegdromen in een compleet andere wereld. Ze schrijft boeken en kan prachtig tekenen. Wekelijks tekent Kim een strip over het nieuws en wat ze meemaakt in Nieuwegein of beleven de figuren hun eigen avonturen.
Kim: ‘Ik word nooit tijdens mijn werk gebeld, dus als iemand belt, is het altijd belangrijk. Deze keer dus niet (hoe komen ze aan mijn nummer?!) en trots werd me verteld dat ik een superprijs had gewonnen. Ik speel echter met geen enkele loterij mee, dus ik ging uit van een vergissing. De dame ratelde trots door en opeens had ik door hoe het zat: als ik nu loten zou kopen, had ik kans op een kans (ja, echt waar) op de hoofdprijs (welke prijs zei ze niet). Toen ik haar vroeg of ze serieus was, reageerde ze onbegrijpend dat ‘elke loterij zo werkt’. Nou, ik heb geen zin om een kans op een kans te winnen. Daarbij, ik sta ingeschreven in het Bel-me-niet-register, dus ga ik sowieso niet in zee met bedrijven die dat register niet respecteren!’ Klik hier om naar de strip te gaan.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren