Katern

De strip van Kim Houtzager

Iedere week heeft De Digitale Stad Nieuwegein een stripverhaal, gemaakt door de Nieuwegeinse Kim Houtzager. Kim is een dromerig type. De Nieuwegeinse kan wegdromen in een compleet andere wereld. Ze schrijft boeken en kan prachtig tekenen. Wekelijks tekent Kim een strip over het nieuws en wat ze meemaakt in Nieuwegein of beleven de figuren hun eigen avonturen.
Kim: ‘Zo’n twintig jaar geleden waren er al lampionoptochten in Nieuwegein. Van die leuke ouderwetse, met kaarsjes in plaats van lampjes. Het had wel wat, die waxinelichjes. Eerst je lampion versieren, dan de straat op… maar waarom eigenlijk? Dat wist ik toen nog niet. Het enige wat ik zag…. Wil je weten hoe dit stripje is gemaakt? Ga dan naar www.livestream.com/kittyocean en kies het filmpje van maandag 25 okober 2010. Ik hoop vele Pen-i stripjes te kunnen plaatsen en wie weet… wie weet tref je me een keertje live aan! ‘ Klik hier om naar de strip te gaan.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren