De strip van Kim Houtzager

Iedere week tekent Kim Houtzager de Pen-i strip. Ze neemt u mee in haar leven, een wereld vol verrassingen met zo nu en dan een snufje magie. De strip gaat altijd over Nieuwegeinse gebeurtenissen of over het dagelijks leven van Kim. Het meisje Pen-i en haar kleine broertje E-than spelen de hoofdrol in de strip, soms bijgestaan door Kim, mensen uit haar leven en andere Nieuwegeiners.

Kim woont in Nieuwegein en maakt de ‘ups & downs’ van de stad dagelijks mee. Het is Kim’s droom om professioneel illustrator en auteur te worden en dat elke Nieuwegeiner Pen-i (her)kent.

Klik op de twee poppetjes onder de tekst om de strip te zien.

Kim: ‘Misschien ben ik een zeurkous, maar ik erger me aan zwerfvuil. Blikjes, zakjes, sigarettenpeuken… Waarom ruimen mensen het niet op? Denken ze dat iemand anders dat wel zal doen? En waarom zou je een ander jouw zooi laten opruimen? En als het om grof vuil gaat… tja, afvoeren kan geld kosten. Maar als je de gezondheid van veel mensen op het spel zet… ik hoop dat de daders gevonden worden en de kosten doorberekend krijgen. Plus 10% wat van mij naar een goed doel mag gaan. ’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk