De strip van Kim Houtzager

Iedere week heeft De Digitale Stad Nieuwegein een stripverhaal, gemaakt door de Nieuwegeinse Kim Houtzager. Kim is een dromerig type. De Nieuwegeinse kan wegdromen in een compleet andere wereld. Ze schrijft boeken en kan prachtig tekenen. Wekelijks tekent Kim een strip over het nieuws en wat ze meemaakt in Nieuwegein of beleven de figuren hun eigen avonturen.
Kim: ‘Er zijn wel eens mensen die vragen wanneer ik eens op mijzelf ga wonen. Dat wil ik ook wel, maar dat gaat helaas niet zo gemakkelijk. Ik moet wachten tot iets me wordt toegewezen. Nu hebben mensen die een urgentieverklaring hebben dat niet zonder reden en ook zij hebben een woning nodig… maar ik wil ook graag het huis uit! Gelukkig heb ik het niet slecht thuis en ik gun een ander ook een huis. Het komt vanzelf wel! Deze strip is live getekend op mijn website, maar helaas is de opname niet opgeslagen. Gelukkig staan er nog enkele andere filmpjes, waaronder Pen-i’s! Neem gerust een kijkje! Meestal teken ik live op dinsdag, rond 20:00 uur.’ Klik hier om naar de strip te gaan.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren