De strip van Kim Houtzager

Iedere week tekent Kim Houtzager de Pen-i strip. Ze neemt u mee in haar leven, een wereld vol verrassingen met zo nu en dan een snufje magie. De strip gaat altijd over Nieuwegeinse gebeurtenissen of over het dagelijks leven van Kim. Het meisje Pen-i en haar kleine broertje E-than spelen de hoofdrol in de strip, soms bijgestaan door Kim, mensen uit haar leven en andere Nieuwegeiners.

Kim woont in Nieuwegein en maakt de ‘ups & downs’ van de stad dagelijks mee. Het is Kim’s droom om professioneel illustrator en auteur te worden en dat elke Nieuwegeiner Pen-i (her)kent.

Klik op de twee poppetjes onder de tekst om de strip te zien.

Kim: ‘Het regent. Dat gebeurd wel vaker, maar om één of andere reden is het op dit moment een ‘hot topic’. Iets met ‘overstromingen’ enzo… Nu weet ik echt wel dat er veel huizen ondergelopen zijn en dat er veel schade is. Dat vind ik ook heel vervelend voor die mensen. Maar dat een politieke partij dan voorstelt om mensen met betegeling in de tuin extra rioolbelasting op te leggen… Hoe gaan ze dit controleren? En wanneer gaan ze de riolering onder handen nemen, die al jaren oud is? In mijn jeugd zag ik al putten die het water niet aankonden. Ik hoor men alleen maar over geld innen, maar niet over geld uitgeven. Oh ja, over dat men gratis bomen krijgt: leuk, maar ik ben geen tuinier, ik zit daar echt niet op te wachten.’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk