Inloopavond bij Rouwgroep Nieuwegein

Op maandag 8 augustus aanstaande houdt Rouwgroep Nieuwegein weer een inloopavond. Deze avond is speciaal bedoeld om mensen met een verlieservaring (kort of langer geleden) met elkaar in contact te brengen. Je kan 1 x komen en als de sfeer goed voelt, kom je vaker. Net wat je wilt.

Op deze inloopavond kan je je verhaal over je rouw opnieuw vertellen. Of als je alleen wilt luisteren naar de ander, mag dat ook. ‘De ervaring heeft ons geleerd dat erkenning krijgen voor wat je hebt meegemaakt jou kan helpen om verder te gaan. Vaak herken je in het verhaal van de ander ook hetgeen er bij jou speelt. Dat is de kracht van lotgenoten onder elkaar’ aldus de organisatie.

Waar praten we over?
‘We maken ruimte voor datgene wat er leeft bij de mensen die op de inloopavond komen. We lezen vaak een tekst (van een lied) voor, of gedicht dat een van de deelnemers zelf mee brengt.’

De eerstvolgende inloopavond is maandag 8 augustus van 19.30 uur tot 21.00 uur en wordt gehouden in de Emmauskerk aan het Merelplein 2 in Nieuwegein (nabij het St. Antonius Ziekenhuis) De kosten voor deelname bedraagt € 3,50. Meer informatie is te verkrijgen bij Carla Poel (030-6047701). Aanmelden kan op de website van de Rouwgroep Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk