De strip van Kim Houtzager

Kim Houtzager is een dromerig type. De Nieuwegeinse kan wegdromen in een compleet andere wereld. Ze schrijft boeken en kan prachtig tekenen. Ook op De Digitale Stad Nieuwegein schrijft ze wekelijks een strip over het nieuws en wat ze meemaakt in Nieuwegein of beleven de figuren hun eigen avonturen in de Digitale Stad Nieuwegein.

Kim woont al meer dan 25 jaar in Nieuwegein heeft al vele veranderingen meegemaakt. Zowel het verleden, heden als de toekomst van Nieuwegein houdt haar bezig. Afgestudeerd op de PABO heeft ze besloten haar droom van auteur en illustrator na te volgen.

Kim: ‘Ik reis dagelijks met het openbaar vervoer. Ik vind dat helemaal niet erg, zelfs prettig. Op zich is de verbinding naar mijn werk best goed en zo vaak valt er niet iets uit. Het enige wat elke dag weer een verrassing is, is waar mijn bus zijn eindhalte heeft. Op dit moment hebben we 4 mogelijkheden. Vrijdag was ik met collega’s aan het speculeren en de chauffeur hoorde dit. Geen zorgen, we werden er niet uitgezet, maar hij maakte duidelijk dat hij het niet leuk vond!… en er is dus een vijfde mogelijkheid en ik ben heel blij dat hij daar niet voor koos!’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk