De strip van Kim Houtzager

Kim Houtzager is een dromerig type. De Nieuwegeinse kan wegdromen in een compleet andere wereld. Ze schrijft boeken en kan prachtig tekenen. Ook op De Digitale Stad Nieuwegein schrijft ze wekelijks een strip over het nieuws en wat ze meemaakt in Nieuwegein of beleven de figuren hun eigen avonturen in de Digitale Stad Nieuwegein.

Kim woont al 25 jaar in Nieuwegein heeft al vele veranderingen meegemaakt. Zowel het verleden, heden als de toekomst van Nieuwegein houdt haar bezig. Afgestudeerd op de PABO heeft ze besloten haar droom van auteur en illustrator na te volgen.

Kim: ‘Op 10 november 2011 is het de Dag van de Mantelzorg. Mensen die aan mantelzorg doen, zorgen voor mensen en kinderen in hun (naaste) omgeving, die wel wat extra hulp kunnen gebruiken. Meestal denkt men aan helpende volwassenen, maar wist je dat ook heel veel kinderen aan mantelzorg doen? Heel lief, goed en bewonderenswaardig… maar is het een last die we een kind mogen laten dragen? De kinderen doen het meestal graag… maar tot hoe ver laat je het gaan?’

Deze Pen-i is live getekend via www.livestream.com/kittyocean. Was je er dinsdagavond niet bij, dan kun je het filmpje nog terug zien!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk