De strip van Kim Houtzager

Iedere week heeft De Digitale Stad Nieuwegein een stripverhaal, gemaakt door de Nieuwegeinse Kim Houtzager. Kim is een dromerig type. De Nieuwegeinse kan wegdromen in een compleet andere wereld. Ze schrijft boeken en kan prachtig tekenen. Wekelijks tekent Kim een strip over het nieuws en wat ze meemaakt in Nieuwegein of beleven de figuren hun eigen avonturen.
Kim: ‘Sommige mensen denken dat ze het meeste voor elkaar krijgen door te laten zien hoe standvastig ze zijn, dat ze niet over zich heen laten lopen. Dat klopt, maar sommige mensen denken dat boos worden, dreigen en stampei maken hetzelfde is als standvastig zijn. Ik heb geleerd dat je vaak veel meer voor elkaar krijgt door beleefd en geduldig te zijn… en het kost ook nog eens veel minder energie! Waarom gaan gillen en schreeuwen als je weet dat mensen hun best doen? Waarom dreigen als je weet dat dit overmacht is? Ik bedoel, die maandag erna werd ik supersnel geholpen, hoefde bijna niets te zeggen en stond binnen een half uur weer buiten. En alle energie die ik anders verspilt had aan stampei maken, kon ik lekker in deze Pen-i steken. Deze Pen-i is live getekend op dinsdag 11 januari 2011, maar het filmpje is terug te zien via www.livestream.com/kittyocean. Kijk gerust! ‘ Klik hier om naar de strip te gaan.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren