Katern

De sportieve revanche van Charles Loots

Er stond O-5 op het scorebord na afloop van Geinoord tegen Almere en die uitslag moet een sportieve genoegdoening geweest zijn voor Charles Loots, vorig seizoen tussentijds ontslagen bij de Nieuwegeinse club.

‘Toch ben ik niet met wraakgevoelens naar Geinoord gereisd, de relatie met de spelersgroep is altijd goed gebleven. Vorige week heb ik zelfs nog een paar berichtjes gekregen van Geinoord-spelers bij mijn verjaardag. Bovendien wist ik dat Almere momenteel een kwalitatief sterke selectie heeft, alleen was het er in de resultaten nog niet helemaal uitgekomen. Maar dit keer maakten we onze kansen wel af en hadden vanaf het begin meteen het initiatief’, aldus de Amsterdamse oefenmeester die voor en na afloop zei ‘prettig ontvangen te zijn in kantine en bestuurskamer.’ Dus een mooie middag voor hem en een verlaat verjaardagscadeau via een 0-5-zege op zijn vroegere club.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren