Sportief dagboek deel (8)

Alle omstandigheden leken gunstig voor een pikante partij op Parkhout. Een tegenstander waarvan voormalig trainer Charles Loots op de bank zat en een scheidsrechter die in een ver verleden in het eerste elftal van Geinoord had gespeeld.

Hoe anders pakte uit. De thuisclub kreeg na de nederlaag van IJFC opnieuw een nederlaag te slikken en niet zo’n kleintje ook, er stond na afloop 0-5 op het scorebord. Volop reden voor ongerustheid voor de technische staf want de ploeg was afgetroefd op alle elementen die voetbal met zich meedragen: inzet, automatismen en handelingssnelheid. 

Tot de rust bleef de schade beperkt hoewel Almere toen al het betere van het spel had laten zien, maar bij 0-1 leek nog van alles mogelijk. Met Marco Scholman en Renzo Ranselaar op de plekken van Joey Hirdes en Niels Maat probeerde de staf de bakens te verzetten maar niets bleek van die hoopvolle verwachting uit te komen. Binnen een kwartier had Almere de marge vergroot naar 0-3 en uiteindelijk kwamen er nog twee vijandelijke treffers bij.

Wanneer komende zaterdag scheidsrechter Peter de Waard het beginsignaal geeft van het duel Maarssen tegen Geinoord, zal de ploeg van het duo Plomp-Bongers anders voor de dag moeten komen om een derde nederlaag op rij te voorkomen. De thuisploeg heeft namelijk pretenties om kampioen te worden en gaat samen met Delta Sports waarschijnlijk uitmaken wie uiteindelijk de titel grijpt. Kortom: een mooie sportieve uitdaging voor Geinoord om zich te revancheren van deze 0-5.

Bij de aftrap zag het er nog veelbelovend uit voor Geinoord. (foto Gerard van Vliet)

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren