Katern

De Ruilfabriek houdt een ‘Lente Kleding Event’

Op 7 april 2019 organiseert De Ruilfabriek weer een Ruil Event, het is de tweede dit jaar. Deze keer geen woonaccessoires maar kleding. Het gaat om heren-, dames- en kinderkleding (vanaf maat 68). Het thema is ‘Lente.’ Hoeveel kleding ligt er bij jou in de kast? Lever van te voren jouw eigen kleding in en zoek toffe items tijdens het Ruil Event. Deze keer wordt het gehouden in het Dorpshuis op Fort Vreeswijk 1A in Nieuwegein.

Hoe werkt het Ruil Event
Je kunt de items inleveren op de dag van het Event tussen 12.00 uur en 14.00 uur in het Dorpshuis. De Ruilfabriek neemt je spullen in, voor ieder item ontvang je 1 punt. Met deze punten kun je op 7 april van 16.00 uur tot 20.00 uur komen shoppen.  Tussen 19.00 uur en 20.00 zijn niet- deelnemers toegestaan. Er is pasruimte aanwezig.

Toegangsprijs
Deelnemers aan het Ruil Evenement betalen 5 euro per persoon. Kinderen tot 18 jaar gratis. Heb je eerder deelgenomen aan het Woonaccessoires Ruil evenement in februari dit jaar? Dan heb je een kortingskaartje van 1,50 ontvangen in de Goody Bag. Niet deelnemers, die binnen mogen komen van tussen 19.00 uur en 20.00 uur betalen 3,50 euro. Alle overgebleven items kunnen gekocht worden voor 1 euro per stuk. Je kunt contant of per pin betalen.

De gehele opbrengst gaat naar de Stichting van de organisatie. ‘Als er dan nog overgebleven items zijn, worden deze geschonken aan de crisisopvang BOKA van Stichting De Tussenvoorziening in IJsselstein en de Kledingbank in Nieuwegein’ aldus Ilja Jansen van De Ruilfabriek.

Tijdens het Ruil Event kun je een heerlijk kopje koffie/thee of fris nuttigen in de Citadel ruimte in het Dorpshuis. Hier kun je alleen contant afrekenen. Ook is er een ondernemersmarkt gedurende de dag waar je kennis kunt maken met alle ondernemers die De Ruilfabriek een warm hart toedragen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren