De Partij van de Arbeid en de toekomst van Nieuwegein

De Partij van de Arbeid Nieuwegein gaat werk maken van haar verkiezingsprogramma. Graag willen ze van u horen wat belangrijke onderwerpen zijn waar ze aandacht aan moeten besteden. Voor u is het de gelegenheid om uw ideeën op de politieke agenda te plaatsen. Daarom organiseert de PvdA eind juni drie bijeenkomsten om met organisaties, bewoners van Nieuwegein en leden van gedachten te wisselen over mogelijke onderwerpen voor het verkiezingsprogramma 2002-2006. Zij doet dit aan de hand van een drietal thema’s:

Verkeer, Vervoer en Veiligheid

Wonen, Werken en Recreëren

Welzijn en Zorg

Het doel van deze bijeenkomsten is om in brede kring ideeën en opvattingen te verzamelen over het gemeentelijk beleid voor de komende 4 jaar, beleid dat ook daadwerkelijk te beïnvloeden is. De PvdA vindt het van groot belang dat haar verkiezingsprogramma aansluit op wat er leeft in Nieuwegein. Daarbij maakt zij uiteraard haar eigen afweging Het resultaat zal teruggekoppeld worden naar de deelnemers door toezending van het uiteindelijke programma.

Wie zich nadrukkelijk betrokken voelt bij de Nieuwegeinse samenleving en daar mee vorm aan wil geven is van harte welkom op de volgende data

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk