‘De Oranje straat’

Alle straten, lanen, driften, pleinen en wat dies meer zij, vastgelegd volgens een vast stramien: ter hoogte van het pand met huisnummer 1, midden op de weg, fietspad of trottoir de straat in gefotografeerd. Daarbij bepaalt het straatnamenregister van de Gemeentegids 2010 de alfabetische volgorde in deze rubriek. De komende weken net iets anders, Nieuwegein kleurt Oranje. Daarom trekken wij er de komende weken op uit om de meest Oranje straat te vinden.

Vandaag liep onze fotograaf over de Herman Heijermanshove in Galecop. Ok, geen reden tot feest, een zwak Nederland verloor van Denemarken. Er zijn nog twee wedstrijden te gaan, zeker niet makkelijker als die van afgelopen avond. Is uw straat ook gehuld in het Oranje? Laat het ons weten en de fotograaf komt langs. Klik op het cameraatje voor de foto’s van de straat.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren