De Nieuwegein Quiz

Speel mee met De Nieuwegein Quiz op donderdag 15 september in het Anna van Rijncollege. Tijdens deze professionele, maar vooral heel gezellige avond worden de kandidaten getrakteerd op allerhande vragen over wat Nieuwegein was, is en wordt. Wie verovert de trofee en de eretitel ‘Beste Nieuwegeinkenner van 2022’? Meld u nu snel aan via de website van de organisatie.

In principe wordt de quiz in tweetallen gespeeld. Individueel is echter ook mogelijk. Daarnaast kunnen twee individuele spelers gekoppeld worden. Vanaf 14 jaar mag je meedoen. Je spelpartner moet dan wel 18 jaar of ouder zijn. De vragen worden ondersteund met beeldmateriaal. De juryleden, met als achtergrond de Historische Kring, houden een vinger aan de pols. Bovendien zullen zij geregeld de onderwerpen toelichten.

Presentator René Hansen: “Mensen hoeven niet bang te zijn dat ze niet genoeg kennis hebben. Er zijn vragen op allerlei niveaus en over tal van onderwerpen. Je beantwoordt ze met een elektronisch stemkastje, dat ook de score bijhoudt. We melden geen scores tussendoor, alleen de punten van de finalisten worden uiteindelijk genoemd. Wie na afloop toch zijn eindscore wil weten kan ons een mailtje sturen.”

Na de eerste grote vragenronde volgt de finale, met de zes best scorende kandidaten. Wie uiteindelijk de meeste vragen over Nieuwegein goed kan beantwoorden verovert de eerste De Nieuwegein Quiz-trofee.

René Hansen: “We zouden mensen die wel mee willen doen, maar zich nog niet hebben opgegeven, aanraden om dat nu echt te gaan doen! Aanmelden kan via onze website.”

Heeft u belangstelling om te komen kijken bij de quiz? Ook dan bent u welkom. Wees wel op tijd, want om 20.00 uur gaat de deur dicht. De Nieuwegein Quiz is donderdag 15 september in het Anna van Rijncollege, Albatros 1, 3435 XA Nieuwegein. Aanvang 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur. Voor vragen: vraag@denieuwegeinquiz.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk