De nieuwe weg voor Nieuwegein?

Herman Troost, fractievoorzitter van de Verenigde Senioren Partij, schrijft wekelijks een column op De Digitale Stad Nieuwegein. Herman Komt uit het bedrijfsleven en de VSP heeft implementatie hoog in haar vaandel. Het gaat er vaak niet eens om wat je beslist (soms natuurlijk juist wel) maar het is vooral ook belangrijk hoe je de zaken oppakt en uitvoert!

“Nieuwegein slaat nieuwe wegen in” schrijft de media om vervolgens een aantal zaken te beschrijven die als voorstellen staan in een document getiteld: “Nieuwegein kiest, de lijn naar 2010”. De gemeente wil een strategische discussie voeren over de voorzieningen waarover wij in de toekomst kunnen beschikken. Die worden naar verwachting minder. Dat hoeft niet zo’n ramp te zijn. De gemeente zelf stelt voortdurend dat de stad praktisch klaar is! Dan kan het allicht goedkoper! Lees hier de column van Herman Troost.

Noot van de redactie: De Digitale Stad Nieuwegein is een politiek onafhankelijk medium en staat open om iedereen zijn ‘zegje’ te laten doen op de plek op internet waar je alles vindt over-, voor- en van Nieuwegeiners.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk