De laatste Theatrale Finales van dit seizoen in De Kom

De Theatrale Finale betekent genieten van presentaties waarmee cursisten van De Kom het seizoen afsluiten. De afdelingen toneel, dans, musical en muziek bundelen jaarlijks hun creatieve krachten en presenteren die in de theaterzaal en de Toneelstudio van De Kom.

22 Juni, 19.15 uur, Popfestival – zomereditie.
Tijdens de zomereditie van het Popfestival wordt De Kom omgetoverd tot hét poppodium van Nieuwegein! Op drie podia spelen verschillende bands de sterren van de hemel. Toegang gratis.

26 Juni, 13.30 uur, drijvend concert door Indigo Big Band.
Tijdens het ‘Vreeswijks Zomerweekend’ geeft de Indigo Big Band samen met zanger Peter Stolk een concert op het water. In de Oude Sluis van Vreeswijk laten de muzikanten op drijvende pontons horen wat zij in huis hebben.

30 Juni 20.15 uur.
Dansshow SchoolNoizz.
Studenten van De Dansopleiding van ROC Midden Nederland geven een spetterende dansshow in hip hop/ urban stijl. Drieëntwintig dansers creëren deze show met als thema ‘High School’: een verhaal uitgebeeld in alleen maar dans. Met hedendaagse groepsconflicten in het leven van een student. Beleef de show alsof u er midden in zit!
Voorverkoop € 5,00 | kaartverkoop aan de deur € 7,50.

1 Juli, 19.30 uur, Theatrale Finale De Kom, The Salzburg Connection.
Tijdens het zomerconcert ‘The Salzburg Connection’ verrassen ‘t JoNg, onder leiding van Hans Welle, en ‘t JoNg Junior, aangevoerd door Jelmer Solinger, u met een samenspel van vele orkestinstrumenten. Zij spelen muziek van Mozart tot Morricone. De succesvolle jeugdorkesten van De Kom zijn toegankelijk voor jonge cursisten die een orkestinstrument bespelen
€ 7,50 | CJP € 5,00 | kinderen t/m 12 jaar € 5,00.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk