De Grote Samenspeeldag komt naar Nieuwegein

Op zondag 26 juni 2022 organiseert de Speeltuinbende voor de tweede keer De Grote Samenspeeldag, en alle kinderen zijn die dag van 11.00 uur tot 17.00 uur welkom! Dit keer vindt De Grote Samenspeeldag plaats bij Fort de Batterijen aan de Overeindseweg 25 in Nieuwegein.

De Grote Samenspeeldag is het leukste festival voor kids met en zonder beperking. Ben jij 6 jaar of ouder? Houd je van avontuur, lol maken en samen spelen met andere stoere kids? Kom dan naar De Grote Samenspeeldag op zondag 26 juni! We hebben weer heel veel leuke activiteiten voor je in petto, er zijn gave optredens en voorstellingen waar je ook zelf aan mee kan doen en er is heel veel lekker eten. Maar het allerbelangrijkste op deze dag is toch wel: lekker samen spelen! Bekijk hier het programma.

Ouders kunnen hun kinderen met een gerust hart onder professionele begeleiding laten spelen. De Grote Samenspeeldag wordt één keer per jaar georganiseerd. Het aantal kaartjes is beperkt.

Vrijwilligers gezocht
Om De Grote Samenspeeldag tot een succes te maken, kunnen de organisatie alle hulp hard gebruiken! Bijvoorbeeld bij de op- en afbouw van het terrein, de ontvangst van gasten of assistentie bij verschillende activiteiten. Wil jij bijdragen aan een onvergetelijke dag voor alle deelnemers? Meld je aan als vrijwilliger. Zij nemen dan contact met je op over jouw rol op deze unieke dag.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk