De Gooiers winnaar van afdelingsvoorronde NKV

De Petanque Vereniging ‘De Gooiers’ uit Nieuw-Loosdrecht is zondag 26 januari in het Petanque Centrum Nieuwegein winnaar geworden van de afdelingsvoorronde van het Nationaal Kampioenschap voor verenigingen. In de finale wonnen De Gooiers van de vereniging ‘Les Taxateurs’ uit Culemborg.

In de halve finales wonnen De Gooiers van de Petanque vereniging PVN uit Nieuwegein en Les Taxateurs won van de vereniging DOSC uit Den Dolder. Dit waren ook de vier verenigingen die deelnamen aan de afdelingsvoorronde.

De Gooiers vertegenwoordigd afdeling 6 bij de landelijke finale van het Nationaal Kampioenschap. De vereniging Les Cailloux uit Zeist is als kampioen van vorig jaar rechtstreeks geplaatst voor de landelijke finale. Afdeling 6 is derhalve met twee teams vertegenwoordigd. De landelijke finale vindt plaats op zaterdag 1 en zondag 2 maart aanstaande in het Petanque Centrum Nieuwegein.

In de competitie 9-tallen wist PVN 1 gemakkelijk te winnen van Les Cailloux 2 met 7-2 en won PVN 2 met 6-3 van de Hakhorst 4.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren