De Dorpsspelers spelen ‘Kabberdoes’

Toneelvereniging De Dorpsspelers uit Nieuwegein brengt zaterdag 28 januari aanstaande haar laatste voorstelling van de doldwaze klucht ‘Kabberdoes’ op de planken. Een kabberdoes is een oud-Hollands woord voor een kroeg of een café en dan vaak één waar de dames van plezier aan de bar te vinden zijn. Zo’n omgeving leent zich dus uitstekend voor een klucht in drie bedrijven. De toneelvereniging is al sinds 1954 actief in Nieuwegein, voorheen Jutphaas.

Het verhaal van ‘Kabberdoes’ speelt zich af in een rustig dorpje met een klein café. Als er dan iemand van buiten het dorp recht tegenover de oude kroeg ook een café wil beginnen, breekt er een felle concurrentiestrijd uit. Als er dan ook nog eens van alles gaat spelen op liefdesgebied, dan zijn de poppetjes pas écht aan het dansen.

De voorstellingen begint zaterdag 28 januari om 20.15 uur. De entree bedraagt 10 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa van theater De Kom. U kunt ook telefonisch kaarten reserveren op werkdagen van 10.00 uur tot 17.00 uur via telefoonnummer 030-604 55 54.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk