De Dorpsspelers komen met: ‘Een verhuizing en andere ongemakken’

Toneelvereniging De Dorpsspelers speelt eind januari 2017 maar liefst vier keer in theater De Kom in Nieuwegein de komedie ‘Een verhuizing en andere ongemakken’ van de bekende toneelschrijfster Carl Slotboom. De uitvoeringen vinden plaats op zaterdag 21 en zondag 22 januari en een week later op zaterdag 28 en zondag 29 januari. De voorstellingen op zaterdag beginnen om 20.30 uur en op zondag om 14.00 uur. Men kan dus ook kiezen voor een ouderwets gezellige matineevoorstelling!

Korte inhoud: Richard en Dorris Koenen kopen een leegstaand herenhuis. Volgens de overbuurvrouw Cornelia Zijtveld heeft de vorige bewoner zijn vrouw vermoord en gebeuren er sindsdien vreemde, onverklaarbare dingen in het huis. Een spiritistische seance, onder leiding van het medium Mathilde Hoekstra, moet uitkomst bieden.

Chaos, hilariteit en herkenbaarheid vormen de drie belangrijkste ingrediënten voor deze gezellige komedie in drie bedrijven en wordt bestempeld als een niet te missen voorstelling! Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa van theater De Kom en kosten 12,50 euro per stuk.

dorpsspelers2017

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren