De Digitale Stad Nieuwegein in meerdere talen

Eind verleden jaar kwam op de redactie het verzoek binnen of onze content (berichten) ook in meerdere talen aangeboden kon worden. Dit hebben wij nu verwezenlijkt. Als proef wordt onze content nu aangeboden in het Engels, Arabisch, Turks, Spaans, Pools, Italiaans, Duits, Frans en …… in het Fries. Dat laatste omdat één van onze redacteuren het Fries in zijn bloed heeft.

Hoe krijgt u onze berichten in de juiste taal
Als eerste wordt de taal automatisch omgezet naar de taal van de gebruiker. Dat ziet ons systeem aan de taal van de webbrowser. Stelt u uw browser in in het Duits, dan worden onze berichten automatisch voor u omgezet in die taal.

Woont u in Nederland maar bent u de taal niet machtig, dan kunt u bovenaan de website klikken op het ‘aardbolletje.’ Hierna zullen diverse lendenvlaggetjes vertoond worden. klik op het juiste vlaggetje voor uw taal en u zult zien dat onze berichten automatisch in uw taal gezet zullen worden. Terugzetten in het Nederlands? Heel eenvoudig, gewoon weer op het Nederlandse vlaggetje te klikken in de ‘aardbol.’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk