‘De Digitale Nieuwegeiner’

Onze vaste lezers weten het al. Iedere vrijdag stipt om 10.00 uur brengen wij het nieuws nog een keer in een krant uit. Jawel, een digitale krant: ‘De Digitale Nieuwegeiner’ in PDF-formaat, wel zo groen en natuurvriendelijk! In deze krant blikken wij terug in de week en kijken we een weekje vooruit. Natuurlijk over wat er geweest is en wat er te doen staat in Nieuwegein. De hoofdredacteur van deze krant is Arend Bloemink. U zult hem ongetwijfeld wel een keer tegengekomen zijn in het Nieuwegeinse, want hij is ook één van de fotografen van de diverse rubrieken binnen De Digitale Stad Nieuwegein.

Inmiddels heeft de krant ‘De Digitale Nieuwegeiner’ een bereik van 7.342 abonnee’s. Nieuwegeiners die geïnteresseerd zijn in hun woon-, werk- en leefomgeving. Krijgt u deze krant al? Zo niet, dan kunt u zich hier aanmelden. Hij is gratis.

Omdat De Digitale Stad Nieuwegein volgend jaar 25 jaar bestaat gaan wij enkele pagina’s reserveren voor non-profit organisaties die meer bereik willen. Neem hiervoor contact op met onze redactie. Ook andere initiatieven willen wij als nieuwsplatform graag ondersteunen. Schroom niet en neem contact met ons op want ons 25-jarig bestaan in 2020 laten wij niet zomaar voorbij gaan.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren