‘De Digitale Nieuwegeiner’

Een krant, maar dan alleen digitaal. Dat doen we met De Digitale Stad Nieuwegein deze maand alweer 19 jaar, en met heel veel plezier. Al lange tijd speelde onze redactie met het idee om ook een krant uit te brengen in PDF formaat waarin we terugblikken en vooruit kijken. Vrijdag 7 november 2014 zal alweer de vier-en-twintigste editie uitkomen van ‘De Digitale Nieuwegeiner.’

In ‘De Digitale Nieuwegeiner’ (Klik hier voor het archief) brengen we het nieuws van de afgelopen week en die dingen die aankomende week staan te gebeuren. Een kleine selectie van onze redacteuren want de rest vindt u dagelijks op onze website.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief hier aan de linkerkant en u krijgt ‘De Digitale Nieuwegeiner’ iedere vrijdag automatisch om 10.00 uur in uw e-mailbox.

De krant zal ook worden verspreid via onze Sociale Media kanalen (Twitter, Facebook, Pinterest) en is ook wekelijks te downloaden via onze website.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

De Digitale Nieuwegeiner

Al een tijdje zijn we gestart met: ‘De Digitale Nieuwegeiner.’ Een nieuwsbrief vol met nieuwtjes over Nieuwegein. Wat is er te doen in Nieuwegein of politieke nieuwtjes. Je leest het allemaal op De Digitale Stad Nieuwegein maar wekelijks sturen wij de hoogte punten ook naar uw mailbox zoals ook de aanbiedingen van het virtuele winkelcentrum TopTown Nieuwegein. Over alles en nog wat willen wij u op de hoogte houden.Heeft u iets voor de komende nieuwsbrief? Laat het de redactie weten want inmiddels hebben al ruim 2500 Nieuwegeiners zich ingeschreven voor deze nieuwsbrief en bereiken we één op de dertig Nieuwegeiners! Wilt u zich inschrijven? Klik dan hier. Een leuke functie toch? En kent u een Nieuwegeiner, stel hem of haar dan op de hoogte!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk