Katern

De Champion Show weer in Nieuwegein

Op donderdag 22 vrijdag 23 en zaterdag 24 januari a.s. zal in de BEURSFABRIEK aan de Symfonielaan 2 in Nieuwegein een grote, nationale kleindierenshow worden gehouden. Deze show herbergt vrijwel alle soorten en rassen van de sierduiven, konijnen, cavia’s, kleine knaagdieren, hoenders, dwerghoenders, serama’s, oorspronkelijke duivensoorten en park- en watervogels. Meer dan 7000 kleindieren worden in optimale showconditie aan het publiek gepresenteerd. Openingstijden: donderdag 22 januari van 8.00 tot 20.00 uur, vrijdag 23 januari van 8.00 tot 22.00 uur en zaterdag 24 januari van 8.00 tot 16.00 uur.

Het feit dat de twee grote liefhebbersbonden, Kleindierliefhebbers Nederland en de Nederlandse Bond van Sierduivenliefhebbers-verenigingen, hier hun bondsshow ’s hebben ondergebracht geeft de garantie van een zeer hoge kwaliteit bij de ingezonden dieren. Op deze show is er ook ruimte voor de kleindierenfokkers om hun nieuwe creaties aan het publiek te tonen in de afdeling “de Spiegel van de Fokkerij”.

Het publiek is welkom vanaf donderdag 08.00 uur wanneer een team van deskundige keurmeesters de dieren zal beoordelen. Het is een aparte belevenis om zo’n keuring een keer bij te wonen. Natuurlijk wordt u verzocht de dames en heren keurmeesters niet te hinderen bij hun werk, maar dat spreekt voor zich.

Vanaf vrijdag gaat de show echt los. Een grote verscheidenheid aan stands presenteert zich aan het publiek. Op vrijdag zal er een open tomen keuring gehouden worden van dwerghoenders en hoenders. Ook zal op zaterdag een Konijn-Hop gehouden worden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk