De Blauwe brug niet meer dicht door warm weer

Het warme weer heeft ook in Nieuwegein zijn tol geeist. Met de vele waterwegen heeft ook Nieuwegein veel bruggen. Normaal leveren de bruggen niet zoveel ergernis op dan alleen de lange wachtperiode in de spits, maar maandag 22 juli iets uitzonderlijks. De ‘Blauwe brug’ nabij begraafplaats Noorderveld aan de Symfonielaan ging niet meer dicht omdat zij door het warme weer was uitgezet.

Van onze reporter Mark van Meteren kregen wij de melding door dat verkeersregelaars rond 13.30 uur het verkeer aan het omleiden waren omdat geen enkel vervoer meer mogelijk was over de brug. Een rouwstoet, die net kwam aanrijden moest zijn weg terug vervolgen om vervolgens via De Plettenburg naar het crematorium te rijden. Het probleem was rond 16.00 uur opgelost. Of er voorzorgsmaatregelen worden genomen voor de komende dagen is ons niet bekend.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren