De Beugelaer van september 2021 staat weer klaar

Deze week is het september nummer van de wijkkrant voor Vreeswijk uitgekomen, en zoals altijd is deze ook te downloaden via De Digitale Stad Nieuwegein. In de wijkkrant blikken de samenstellers terug en kijken wat er dit jaar allemaal weer te gebeuren staat.

De redactie: ‘Vreeswijk maakt zich op om weer een heuse activiteit mee te maken. De Authentieke Dag Vreeswijk op 4 september gaat door, maar tegelijk wil je niet dat bezoekers een risico lopen. Daarom heeft de organisatie een aantal regels opgesteld die moeten zorgen voor een Veilig Vreeswijk. In deze editie vind je ook de routekaart die door alle deelnemende voertuigen wordt gereden. Een tip is om langs de route een mooie plek te vinden, zodat je kunt genieten van het rijdend erfgoed.’

Dan zie je de door Edwin van Drogenbroek prachtig gerestaureerde felrode Terberg zandwagen in de Beugelaer deze maand. Hij vertelt over zijn passie om oldtimers te restaureren en te onderhouden. Ook van de partij is de oranje Volkswagen Kever uit 1972 met kenteken 48-62-VP. Het is een 1300S met een 1600 CC motor. Eigenaar Martin van der Kaaij zit niet achter het stuur, maar zijn zoon Bas wel (met naast hem zijn zoon Tim).

‘In deze editie laten we je kennismaken met de redactie van ‘DE KINDERCLUB’. De redactie bestaat uit kinderen van de Willem Alexanderschool. Zij gaan er voor zorgen dat we met ingang van de volgende Beugelaer een heuse schoolkrant van twee pagina’s krijgen’ aldus de redactie.

Een kilo (of meer) aangekomen? En ook de schuld gegeven aan de corona? Met de oprichting van Vreeswijk Vitaal zijn er geen excuses meer! Dit prachtige initiatief in samenwerking met Dorpshuis Fort Vreeswijk helpt om actiever te zijn. Doe mee! Klik hier om de Beugelaer van september alvast te lezen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren