De assistent bij ontruimingen

Slotenmaker LockTight uit Nieuwegein assisteert wekelijks bij ontruimingen en beslagleggingen voor deurwaarders en incassobureau´s, zoals voor Huyer Incassobureau & Deurwaarderskantoor, in opdracht van woningbouwcorporaties, huiseigenaren, politie en justitie.

Bij een ontruiming of beslaglegging dient de politie altijd aanwezig te zijn. Deze komt in naam van de burgemeester en is er voor de veiligheid van zowel de deurwaarder en zijn team als voor die van de gedupeerde.Het team van een deurwaarder bestaat bij een ontruiming uit een groot aantal personen welke allemaal afhankelijk zijn van hoe snel en vakkundig de deur wordt geopend.

Na ontruiming worden de sloten snel vervangen
Bij dit soort opdrachten is het van groot belang de kosten voor de gedupeerde zo laag mogelijk te houden. Het snel openen van de deur en het voorkomen van onnodige schade is dus essentieel. Na het openen en het vrijgeven van het pand door de politie worden alle sloten vakkundig vervangen. Zodoende kan de eigenaar van het pand deze weer in gebruik nemen.

Wij beperken de schade tot het minimum
De kennis en het gereedschap dat gebruikt wordt in deze situaties gebruikt Slotenmaker LockTight ook bij de dienstverlening bij particulieren en bedrijven, het gaat er dus om met zo min mogelijk onnodige schade een deur te openen en weer af te sluiten. Kijk op de website van LockTight voor meer informatie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren