Dansschool De Rijk na 28 jaar weg aan de Erfstede

Na 28 jaar gevestigd te zijn aan de Erfstede 10 bij Cityplaza in Nieuwegein gaat dansschool De Rijk op deze plek weg. De huidige eigenaar (Hans van de Hoef) heeft besloten met zijn bedrijf, De Rijk Dance Masters, te stoppen met ingang van 1 juli a.s. Zijn bedrijfsleider Marcel van Walsem gaat verder door met dansschool De Rijk en huurt zalen in het Veerhuis in Nieuwegein zuid.

Vele Nieuwegeiners hebben danslessen gevolgd bij Hans en zijn team. Voor velen was het in de 90-er jaren een vast uitje om op dansles te gaan van jong tot oud. Vooral bij de jeugd was De Rijk vanaf de jaren 80 tot 2005 erg populair en was voor velen een eerste kennismaking met het ‘uitgaan’ tijdens het wekelijkse vrijdansen op de zaterdagavond. Uiteraard kwamen ook velen om te leren dansen. Van cha cha tot foxtrot, alles was er te leren. Ook nu nog op dit moment zijn er vele dansers actief bij De Rijk, zowel bij het sociale dansen als het wedstrijdgebeuren, waar De Rijk altijd om bekend staat.

Ter afsluiting van een belangrijke Nieuwegeinse dansperiode is er op zaterdag 20 juni een reünie van het vrij dansen van de 90-er jaren. Was je toen regelmatige bezoeker van de zaterdagavond, kom dan nu eens weer terug voor een gezellige vrij dansavond en haal herinneringen op van de roerige 90-er jaren. Muziek uit die tijd met onze huis DJ en een fantastische lasershow luisteren de avond muzikaal op. Op 27 juni is er dan voor de huidige leerlingen een laatste surprise danscafé in het huidige pand. Daarna gaan de danscafés verder vanaf 18 juli in het Veerhuis in Nieuwegein zuid.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren