Damwanden trekken CityPromenade

Vanaf 22 mei trekt aannemer Koopmans de damwanden uit de grond. De damwanden zijn in december 2022 geplaatst. Deze zorgden ervoor dat de grond op zijn plek bleef toen de kelder van een woontoren gegraven werd. Nu de fundering is gelegd en de keldervloer in beton gegoten, kunnen de damwanden eruit.

Voor het verwijderen van de damwanden is een grote machine nodig. Het verwijderen kan trillingen en geluid met zich meebrengen. Door de grote machine lukt het niet het bouwverkeer via de uitrit van het bouwterrein uit te laten rijden.

Tijdens deze werkzaamheden zal de inrit van het bouwterrein aan de Noordstedeweg ook als uitrit gebruikt worden. De portier van het bouwterrein verzorgt de begeleiding van het in- en uitrijden van bouwverkeer.

Over Citypromenade
Aan de Doorslag, voor het Stadshuis en Cityplaza werkt ontwikkelcombinatie NEOO / Koopmans samen met Portaal en Syntrus Achmea aan vier duurzame woongebouwen met in totaal 452 binnenstads-appartementen. Deze nieuwbouwwoningen richten zich op bewonersdiversiteit, er worden 415 huur-appartementen in een mix van sociale -, middeldure – en vrije sector huurwoningen gerealiseerd. Syntrus Achmea heeft daarvan 346 appartementen in de portefeuille. Portaal breidt het bestaande bestand met 69 appartementen uit. Daarnaast worden er 37 luxe koopappartementen gerealiseerd. Lees hier meer over CityPromenade.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk