Katern

Dames VTV spelen thuis tegen regerend landskampioen Heerlen

Lybrae/Heerlen is de regerend landskampioen. En ook dit seizoen staan ze op de eerste plaats in de tussenstand van de eredivisie. De echte blikvangers in dit team zijn Tatiana Garnova, Shuo Han Men en Rachel Gerarts. In Heerlen werd het 3-3, dankzij de overwinning van Vera van Boheemen en de spectaculaire dubbelslag van Sanne de Hoop, die zowel Tatiana Garnova als Rachel Gerarts versloeg. Kan VTV in Nieuwegein opnieuw een vuist maken?

Aankomende zondag 8 maart hopen de dames uit Nieuwegein weer een vuist te kunnen maken tegen de dames uit Heerlen. Hierbij roepen zij supporters en liefhebbers op om deze wedstrijd te bezoeken. En iedereen profiteert van een gratis warme hap tussendoor, speciaal voor deze gelegenheid verzorgd door VTV’s Keurslager Richard Stekelenburg. Kom je kijken? De dames zijn goed. Met jou erbij wordt het groots.

De wedstrijd begint om 14.00 uur en duurt tot 17.15 uur. De sportzaal is gevestigd aan de Helmkruid 9 in Nieuwegein zuid.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren