Dagverse maaltijden voor inwoners Nieuwegein

Begin deze week heeft Keurslager Wim Kastelein een nieuwe Meat & Meals maaltijdkeuken in Nieuwegein geopend. Meat & Meals biedt dagverse maaltijden die in vier stappen samen te stellen zijn. De maaltijden zijn dagelijks koud af te halen en gemakkelijk op te warmen in de magnetron. Daarnaast biedt Meat & Meals de Dailymeals. Dit zijn dagelijkse maaltijdsuggesties die warm of koud af te halen zijn bij Keurslager Wim Kastelein in winkelcentrum Galecop.

‘Meat & Meals is dé keuken van onze Keurslagerij. Dit eigentijdse concept speelt in op de wensen van de consument, omdat niet iedereen altijd tijd heeft om te koken. In het huidige tijdsbeeld moet gemak niet verward worden met ongezond. Meat & Meals biedt hiervoor dagverse maaltijden, die wat dat betreft niets verschillen van een zelf gekookte maaltijd’ aldus Wim Kastelein.

De Meat & Meals maaltijden van Keurslager Wim Kastelein bieden voor ieder wat wils, omdat de maaltijden helemaal zelf samen te stellen zijn. In vier gemakkelijke stappen kiest de consument een portiegrootte, een thema (Hollands, Italiaans of Oosters) en combineert de bijbehorende gerechten. De maaltijd kan daarna compleet gemaakt worden met rauwkost of een toetje.
Meat & Meals in Nieuwegein is geopend op 1 oktober 2012. In de komende periode kunt u met de strippenkaart meesparen voor een gratis maaltijd. Daarnaast ontvangt u in de openingsperiode van 1 t/m 8 oktober een gratis toetje om de maaltijd compleet te maken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk