Dag van de Kunstuitleen

Kunst in je woning, voor de één het begin van een nieuw interieur, voor de ander de finishing touch van een zorgvuldig ingerichte kamer. Een kwestie van smaak, persoonlijkheid, trends en stijl. In onze woonomgeving gebruiken we kunst op allerlei manieren; als verfraaiing of inspiratie, in combinatie met objecten, in toegepaste vorm of als expressie. Maar hoe je het ook bekijkt, kunst is voortdurend om ons heen.

Van 10 oktober t/m 10 november nodigen 90 kunstuitlenen, aangesloten bij de Federatie Kunstuitleen (FKU), u uit voor het festival kunst en wonen, zo ook de kunstuitleen in Nieuwegein. Tal van activiteiten, variërend van exposities, interieurpresentaties, kleur- en interieuradvies tot ontmoetingen met kunstenaars en vormgevers zijn voor u georganiseerd. Op 2 november mogen inwoners van Nieuwegein een gigantisch doek beschilderen welke deel gaat uitmaken van het project Bouwplaat Nederland Nieuwegein van de Amsterdamse beeldend kunstenaar Irene Janze.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!