Daders liquidatie geven geen kick en zwijgen in alle toonaarden

De twee mannen die dinsdagochtend 28 november jl, na de schietpartij op de Apolloburg in Batau Noord, opgepakt werden, komen uit Amsterdam en Amstelveen. De twee verdachten zijn 24 jaar oud. Dat laat de politie weten.

Het tweetal werd iets na 08.00 uur na een autobrand in Vleuten gezien. De in brand gestoken auto, een Seat Leon, was vermoedelijk gebruikt om te vluchten na de schietpartij in Nieuwegein.

KENTEKEN
Na die autobrand zagen omstanders een andere auto, een Volkswagen Golf, wegrijden. Zij gaven het kenteken aan de politie door. Een arrestatieteam kon de achtervolging inzetten en de wagen in Amsterdam-Zuidoost klemrijden.

De politie zoekt nog getuigen van de schietpartij in Nieuwegein en de autobrand in Vleuten. Ook mensen die een zwarte auto “opvallend” zagen rijden tussen de Apolloburg in Nieuwegein en de Haarrijnserading in Utrecht wordt gevraagd zich te melden.

ONDERZOEK
De twee mannen zitten nog vast en de politie onderzoekt of zij daadwerkelijk betrokken zijn bij de dodelijke schietpartij in Nieuwegein.

Bron: RTV Utrecht

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren