Katern

D66 raadslid Petra Meese knokt hard voor Nieuwegein!

Afgelopen week vond de inauguratie plaats van de nieuwe Nieuwegeinse gemeenteraad. In deze nieuwe raad is Petra Meese raadslid namens D66, mogelijk geworden doordat 315 Nieuwegeiners een voorkeursstem uitbrachten op haar.

Meese vertelt: “Het spreekt natuurlijk voor zich dat ik zeer blij ben met mijn herverkiezing, waarvoor ik de Nieuwegeiners nogmaals wil bedanken. Wel vind ik het natuurlijk spijtig voor de nummer 2 van D66, die aanvankelijk i/d raad zou zitten. Desalniettemin ben ik meer dan ooit vastbesloten om me de komende periode weer volledig in te zetten voor de Nieuwegeinse burgers.” Burgers zouden de indruk kunnen krijgen dat raadsleden tijdens de collegevormingperiode niets doen. Dat is pertinent niet waar.

Ook nu blijven raadsleden alle stukken krijgen, worden ze gebeld door burgers als deze vragen hebben en houden zij alle politieke zaken goed in de gaten. Meese zelf heeft zich bijvoorbeeld altijd ingezet om het ontbrekende stuk geluidswal Galecop voltooid te krijgen; dit zou later dit jaar gebeuren. Nu zij gisteren in de molenkruier las dat er een sloopvergunning is verleend om het geluidsscherm langs de A2 op twee plaatsen te slopen (afslag Nieuwegein-zuid, afrit 10 en 120 m noordelijk van onderdoorgang Nedereindseweg) te slopen, zal ze nauwlettend bezien welke consequenties die sloop zal hebben.

Naast dat Meese de mensen die op haar gestemd hebben speciaal wilt bedanken, wilt ze ook graag de heren Herman Tomas, Ron Meyer en Roger de Jong bedanken voor hun commissiewerk en steun gedurende de afgelopen periode. Ook spreekt Meese de vurige wens uit dat “de raadsleden op een goede, collegiale, positieve en constructieve wijze met elkaar zullen samenwerken.”

Hartelijke groeten uit het zonovergoten Galecop,

Uw D66 raadslid Petra Meese

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk