D66 Nieuwegein start crowdfundactie voor de komende gemeenteraadsverkiezingen

Geld is er niet, maar de verkiezingen komen er wel aan. Een crowdfundactie moet geld in het laatje brengen om de burgers van Nieuwegein te bereiken op straat. Inwoners van Nieuwegein kunnen nu de D66 steunen door geld te doneren. Dit kan zijn voor een poster in een abri in Nieuwegein, campagne-outfit voor de vrijwilligers op straat of voor een treetje koffie.

In totaal is € 1.940,- nodig. De crowdfundactie is op 1 november gestart, maar het loopt nog niet echt storm. Voor het treetje koffie is reeds € 6,00 opgehaald. Voor de rest staat de teller op nul.

De D66 in Nieuwegein: ‘Dit is hét moment. De gemeenteraadsverkiezingen staan voor de deur en enthousiaste D66’ers gaan weer massaal in gesprek met kiezers. Niet iedereen heeft de tijd of de mogelijkheid om zelf campagne te voeren. Steun ons dan met een financiële bijdrage!’

‘Samen zorgen we ervoor dat D66 in heel Nederland zichtbaar is. Samen zorgen we ervoor dat onze vrijwilligers warm en enthousiast blijven. Samen zorgen we ervoor dat D66 juist in uw gemeente het beste resultaat haalt. D66 krijgt het voor elkaar’ aldus de initiatiefnemers van deze crowdfundactie. (Deze reklame was gratis)

One thought on “D66 Nieuwegein start crowdfundactie voor de komende gemeenteraadsverkiezingen

  1. hessel

    Gratis advertentie, Martin je bent te goed voor deze wereld !

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren