D66 Nieuwegein heeft de kandidatenlijst rond

D66 Nieuwegein is goed op weg richting de komende gemeenteraadsverkiezingen. Voor de zomer hebben de leden Erik van de Voort al tot lijsttrekker gekozen. Inmiddels hebben de leden zich ook uitgesproken over de volgorde van de overige kandidaten. Tom Verhoeve (2), Peter Snoeren (3), Diaaedin el Moussaoui (4), Jos Hendriks (5) en Ingrid de Vries (6) vormen de kopgroep volgens de leden.

De volledige lijstvolgorde is: Erik van de Voort (lijsttrekker), Tom Verhoeve, Peter Snoeren, Diaaeddin el Moussaoui, Jos Hendriks, Ingrid de Vries, Victoria Hoogenveen, Pieter Kwantes, Iris Hendriks Braun, Jan Jaap van Dijke, Hans Reusch, Brahim Toutouh, Paul Reusch en Stanley Walters.

Nu de kandidatenlijst bekend is, richt D66 Nieuwegein zich volledig op de komende verkiezingen. Met actuele lokale onderwerpen als koopzondagen, Nieuwegein Fietsstad en de aankomende bezuinigingen is er voldoende aanleiding om te kiezen. Benieuwd naar de keuzes en mensen van D66 Nieuwegein? Kom dan kennismaken op zaterdagmiddag 9 november op Winkelcentrum Cityplaza.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk