D66-fractie op locatie

Na een qua weer wisselvallige vakantieperiode start de fractie van D66 Nieuwegein het politieke seizoen met een fractie-op-locatie-bijeenkomst. Maandagavond 3 september vergadert de fractie van D66 Nieuwegein in buurtcentrum het Dok aan de Hoornseschans in de wijk Fokkesteeg. Met het vergaderen in buurtcentra wil de fractie de afstand tot de inwoners van de Nieuwegeinse wijken verkleinen. Voor de bijeenkomst op 3 september worden vooral de bewoners en organisaties uit de wijk Fokkesteeg uitgenodigd. Van hen wil de fractie graag horen welke verbeterpunten zij zien op het gebied van de leefbaarheid in hun buurt en wijk. In Fokkesteeg kan het bijvoorbeeld gaan over resterende ervaren overlast na de sluiting van de coffeeshop, maar ook over de verkeersdrukte op de Graaf Florisweg, de groenvoorzieningen of andere zaken die bewoners bezighouden.

De fractievergaderingen van D66 Nieuwegein zijn openbaar. Aanmelden is dus niet nodig. Iedereen kan binnenlopen tussen 20.00 uur en 21.30 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!