D.I.O. Sebas beste D.I.O. drogist van het jaar

De familie van Tellingen en medewerkers van D.I.O. drogisterij Sebas aan het Muntplein 8 in Nieuwegein zijn blij verrast dat juist hun drogisterij door hun organisatie als beste uit de bus is gerold. ‘Het is een hele mooie prijs, juist omdat je op diverse onderdelen beoordeeld wordt waar bij vakkennis heel belangrijk is’.

Afgelopen weekeinde werd in het Archeon in Alphen aan de Rijn de jaarlijkse D.I.O. Jaarprijs uitgereikt. ‘Het winnen van de prijs is natuurlijk een prachtig uithangbord voor onze drogisterij-parfumerie’, zegt de heer van Tellingen van winnaar D.I.O. Sebas. ‘Onze klanten gaan dit zeker met ons mee vieren’. Om te beginnen plaatst de winkel volgende week een grote advertentie in de Molenkruier. De klanten die in die week naar de drogisterij-parfumerie komen, worden extra in de watten gelegd.

Om de klant ook op lange termijn aan de prijs te herinneren, krijgt de trofee een mooi plekje in de winkel. “Het juryrapport maakt melding van zeer goede cijfes, zeker ook op klantvriendelijkheid en goed advies “De formule- uitgangspunten van D.I.O. doen het goed. Klanten waarderen onze vaste lage prijzen, het uitgebreide assortiment, de adviesfunctie van het prima opgeleid personeel en de service.

‘Volgens het juryrapport is een aantal D.I.O.’s dicht bij elkaar geëindigd. Het is onze service is die de doorslag heeft gegeven. Service is bij ons speerpunt in het beleid. We ervaren hier ook een uitzonderlijke klantentrouw’, aldus Aart van Tellingen.

Geef een reactie

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60


%d bloggers liken dit: