Cursusprogramma 2002 – 2003

Vanaf dinsdag 23 april is het nieuwe cursusprogramma van Kunstencentrum De Kom verkrijgbaar. Het cursusprogramma is in een fris groen jasje gestoken. Het programma geeft een overzicht van alle cursussen, lessen en workshops voor het seizoen 2002 – 2003, inclusief prijzen en lestijden.

Kunstencentrum De Kom heeft een groot aanbod aan cursussen en lessen op het gebied van dans, toneel, beeldende kunst en muziek. De lessen worden gegeven in het gebouw van De Kom aan de Passage, maar ook in de ateliers van het Schippersinternaat (beeldende kunst) en in de Dorpskerk (orgelles). Nieuw dit seizoen zijn de cursussen toneel voor peuters en kleuters, kunstgeschiedenis en djembé voor kinderen.

Wilt u uw talent laten ontluiken, of reeds ontkiemd talent laten groeien? Het cursusprogramma is vanaf 23 april af te halen bij o.a. De Kom (Passage 100, Cityplaza), VVV en bibliotheek. Wie het programma thuis wil ontvangen stuurt een mailtje naar pr@dekom.nl met als onderwerp ‘cursussen 2002 – 2003’. U ontvangt het programma dan voor eind april in de bus.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk