Cursusmarkt in bibliotheek Nieuwegein, filiaal zuid

Vrijdag 23 september organiseert de bibliotheek een cursusmarkt. Diverse organisaties en instellingen presenteren zich die dag in filiaal Zuid. In het komende najaar starten er weer diverse cursussen en opleidingen. Voor iedereen die zich hierop wil oriënteren, is deze cursusmarkt een uitstekende gelegenheid om zich te laten informeren.

Het aanbod van de cursussen is zeer uitgebreid en loopt uiteen van onder andere schilderen en toneel tot zelfontplooiing, sportief afvallen en koken. Er zijn gedurende de hele dag demonstraties zoals het maken van een persoonlijk krachtschild, schilderen en muziek. Daarnaast bieden een aantal deelnemende organisaties kortingen op de aangeboden cursussen op iedereen die zich ter plekke inschrijft.

Op deze levendige cursusmarkt zullen aanwezig zijn; Kunstencentrum De Kom, Spiritueel Centrum Bomiso, Sasart (atelier d’ Oude werf), Buurthuis de Spil, Perspekt, Muziekvereniging Kunst na Arbeid, ROC Midden Nederland en Vitras (zorg en dienstverlening). De cursusmarkt vindt plaatst op vrijdag 23 september a.s. in filiaal zuid van de bibliotheek Nieuwegein aan de Nijemonde 4. Bezoekers zijn welkom van 14.00 – 20.00 uur en de toegang is gratis.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk