Mobiel Media Lab staat vrijdag 18 maart in Blokhoeve

Vrijdag 18 maart aanstaande komt het Mobiel Media Lab van de politie weer naar Nieuwegein. De grote vrachtwagen van de politie zal dan van 12.00 uur tot 16.00 uur in Blokhoeve staan. Kom langs met vragen voor de wijkagenten, handhaving en/of de gemeente. Ook de wijkcoördinator en medewerker Veiligheid van de gemeente zullen aanwezig zijn. Er zal tijd zijn voor burgernet, enquêtes, games voor de kinderen etc.!

Zij zullen zich aanwezig zijn en in gesprek gaan met de bezoekers met betrekking tot diefstallen vanuit personenauto’s op de Blokhoeve. Daarnaast zal er iemand aanwezig zijn die advies geeft met betrekking tot het popnagelen van kentekenplaten.

Met het innovatieve Mobiel Media Lab test de politie op een laagdrempelige manier haar communicatiemiddelen. De politie staat midden in de maatschappij en heeft op verschillende manieren contact met de inwoners van Nederland. Door in verbinding te staan, te luisteren en vervolgens de middelen te verbeteren, werkt zij, samen met u, aan een veiliger Nederland.

Wat is het Mobiel Media Lab?
Het Mobiel Media Lab is een vrachtwagen, die speciaal is aangepast als mobiele onderzoeksruimte. Met deze testtruck rijdt de politie door Nederland om onderzoek te doen naar uw mening over en ervaringen met de verschillende communicatiemiddelen waar de politie gebruik van maakt. Denk hierbij aan de website politie.nl, de Politie app, folders of de social media accounts (Facebook en Twitter).

Het Mobiel Media Lab is ingericht met de nieuwste technologieën en bestaat uit een onderzoeksruimte en een interviewruimte. Met deze truck kan de politie makkelijk overal in Nederland onderzoek doen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren