Katern

Cursusaanbod SVN voorjaar 2003

Steunpunt Vrijwilligerswerk Nieuwegein biedt in het voorjaar weer een aantal cursussen aan voor vrijwilligersorganisaties (organisaties en verenigingen die met vrijwilligers of actieve leden werken).

Zo geven ze onder andere ook een cursus Internetbankieren. Op dinsdag 13 mei van 20.00 uur tot 22.00 uur wordt deze cursus aangeboden aan organisaties die geïnteresseerd zijn in internetbankieren. In de cursus komt het volgende aanbod:

Uitleg over betalingen, via de giro, acceptgiro, automatische overboekingen en betalingen naar buitenland. Voordeel van internetbankieren is dat je niet meer hoeft te schrijven, lopen, plakken. En op elk willekeurig moment op de hoogte bent van de stand van zaken van uw boekingen. De kosten bedragen € 10,00. Wilt u weten welke cursussen er nog meer zijn kijk dan even op de website van Steunpunt Vrijwilligerswerk Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren