Cursus ‘Schrijven in Rouw’

Op 6 april gaat er bij De Wilde Zwaan een driedaagse cursus ‘Schrijven in rouw’ van start. Schrijven is een helpende en steunende manier om stil te staan bij uw verdriet. Het is een mooie en zachte methode om de verwerking van uw verlies te ondersteunen. Deze cursus is voor mensen die kortere of langer tijd geleden een dierbare hebben verloren en daar aandacht aan willen besteden.

In de cursus Schrijven in Rouw wordt er geschreven aan de hand van concrete schrijfoefeningen, beeldmateriaal en teksten. Het gaat in deze cursus om de herinneringen, gedachten en gevoelens die in u leven en niet zozeer om ‘mooie verhalen’ te schrijven. Schrijfervaring is beslist niet nodig om deze cursus te kunnen volgen. Wel een zeker plezier in schrijven. Of een nieuwsgierigheid naar wat er uit uw pen kan rollen.

De groepsgrootte is minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers. Cursusleiders zijn Carla Poel en Mariken Ploos van Amstel, rouwbegeleiders. Op de volgende data is de cursus: zaterdag 6 en 27 april en 25 mei 2013. De cursus begint iedere keer om 10.00 uur en duurt tot 16.00 uur en worden gegeven op de Dukatenburg 90 in Nieuwegein. Kosten: € 195,00 (incl. koffie/thee, lunch en materialen). Aanmelden bij Carla: 030 6047701 of Mariken: 030 8796054. Ook via email kunt u zich aanmelden: info@wildezwaan.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk