Cursus in Studio Keep In Mind

Studio Keep In Mind is een atelier- en cursusruimte op het bedrijventerrein Plettenburg in Nieuwegein. In deze kleurrijke ruimte worden bijzondere cursussen aangeboden. Op zaterdag 11 juli wordt de cursus ‘Manga voor de Medium-skilled’ gegeven. Deze cursus is gericht op mensen die al vaker manga hebben getekend, maar graag meer willen leren over (manga) anatomie en (dynamische) poses.

Aanmelden voor de workshop is via het inschrijfformulier op www.keep-in-mind.nl, via de pagina Studio/Cursusdata. Hier vindt men ook de geadviseerde materiaallijst. Zijn er meer aanmeldingen dan beschikbare plaatsen, dan zal er een tweede cursus ingepland worden. Wil men met een eigen groep komen, neem dan contact op voor de mogelijkheden. De cursus wordt gehouden in Studio Keep In Mind aan de Galvanibaan 2-4 in Nieuwegein van 13.00-15.00 uur. De kosten zijn 20 euro per persoon. De ingang van de studio is gelegen op de gratis parkeerplaats achter het pand.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren