Cultureel seizoen start met ‘Kunstgreep 2001’

‘Kunstgreep 2001’ luidt op zaterdag 8 september het culturele seizoen van Nieuwegein in! Dit evenement dat plaatsvindt in en om winkelcentrum Cityplaza wordt verzorgd door De Kom in samenwerking met Cityplaza. Van 10.00 uur tot 17.00 uur houdt ‘Kunstgreep 2001’ u in de greep!

Verenigingen en instanties op het gebied van amateurkunst en cultuur uit de gemeente Nieuwegein presenteren zich deze dag. De podia bevinden zich op het Marktplein, in Cityplaza en voor De Kom. De informatiekramen zijn verspreid over Cityplaza. Een kleine greep uit wat er te beleven is tijdens ‘Kunstgreep 2001’: volksdansgroep Minka, Brassband Eendraght, Stichting Geinbeat, dansgroep Ozancik, Zeemanskoor De Brulboei, Popkoor Amazing, ’t JoNg, theatersport, buikdansen en nog veel meer…

Zoals elk jaar heeft ook de Plaza Bioscoop een speciaal programma tijdens de Kunstgreep, wat het dit keer wordt is nog een verrassing! Daarnaast kunnen kinderen zich uitleven op schildersezels en wordt er een ballonnenwedstrijd gehouden. Verder start de losse kaartverkoop van Theater De Kom op deze dag. Van 12.00 uur tot 15.00 uur kunt u aan de kassa kaarten kopen voor de voorstellingen in het nieuwe theaterseizoen!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk