Crowdfundactie voor een betere oefenruimte voor The Pit

Om artiesten een betere popervaring op te laten doen zoeken de vrijwilligers van The Pit naar geld. Met een Crowdfundactie willen zij 900 euro ophalen om een beter podium en oefenruimte te bouwen in hun onderkomen aan de Nedereindseweg 401A. The Pit is een jongerencentrum en poppodium en draait volledig op een team van vrijwilligers, binnen de stichting De Vrienden van Muziek Nieuwegein.

In The Pit kunnen jonge bands en artiesten podiumervaring opdoen, maar ook voor een redelijk bedrag, van 30 euro per drie uur, oefenen in de oefenruimte. ‘In de omgeving van Nieuwegein kun je nergens voor dit mooie bedrag oefenen in een professionele oefenruimte. Om deze professionele oefenruimte te kunnen blijven bieden aan het jonge talent, moet deze gedeeltelijk gerenoveerd worden’ aldus de vrijwilligers.

Om de oefenruimte en het podium te verbouwen is 900 euro nodig. Hiermee kunnen de vrijwilligers van The Pit de oefenruimte renoveren en verder professionaliseren, zodat de bands en artiesten weer ongehinderd kunnen oefenen. De eerste 10 euro is al opgehaald, Wilt u ook doneren? Dan kan dat hier.

 

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren