Katern

Creators FC vs Sales Domination bij JSV Nieuwegein

Op vrijdagavond 1 september 2023 staat er iets legendarisch te gebeuren. Dan trappen de Creators FC Mannen af bij JSV Nieuwegein tegen Team Sales Domination! Ben jij benieuwd welke strijders er tijdens deze unieke wedstrijd het veld gaan betreden? Koop dan snel je kaartje en kom beide teams aanmoedigen! Een ticket kost € 7,50 (excl. servicekosten) en zijn hier te bestellen.

Team Sales Domination
Team Sales Domination is een samengesteld team dat uitkomt namens Andy Been, Mobicepp en Joey Bravo. Een uniek team met verschillende bekende mensen.

Goede doel
De volledige opbrengst van deze wedstrijd gaat naar het goede doel ‘Spieren voor Spieren’. Spieren voor Spieren zet zich in voor kinderen met een spierziekte, vanuit de gedachte ‘’gezonde spieren voor zieke spieren’’ De ticketopbrengsten gaan volledig naar het goede doel.

Tijden
Om 19.30 uur wordt er afgetrapt. Vanaf 18.30 uur ben je welkom om een mooi plekje te vinden op de tribune. Heb je trek en of niet gegeten? Eten en drinken vind je in de verkooppunten van JSV Nieuwegein, wat overigens de thuisbasis is van Creators FC.

Over Creators FC
Creators FC is het officiële voetbalteam van bekende Nederlandse YouTubers. Hierin voetballen spelers als Fifalosophy, vv Bas vv, Dylan Haegens, Noah de Zeeuw, Niek Roozen, King Alert, Kalvijn, Luca Like, YousToub, Supergaande, FC Roelie, De Bankzitters, Rob Hoekx, Hanni Hanna en vele gast youtubers spelen wel eens wedstrijdje mee. De YouTubers spelen vaak voor een goed doel en halen hierbij een hoop geld op. De YouTubers en Influencers zelf komen hiervoor gratis opdagen en een fanatiek potje voetbal spelen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk