Katern

Creatiefbeurs in De Brink

In buurtcentrum de Brink aan de Parelduiker 13 te Nieuwegein wordt zondag 21 maart weer een Creatiefbeurs gehouden van 11.00 tot 15.00 uur. Deze beurs wordt georganiseerd voor bezoekers en deelnemers. De deelnemers laten het resultaat van hun creativiteit zien en veel van deze mooie, leuke en originele spullen worden te koop aangeboden. Het aanbod is zeer gevarieerd. Zij vinden het leuk om over hun hobby te vertellen en anderen aan te moedigen ook iets creatiefs te gaan doen.Er zijn diverse workshops en demonstraties. Ook wordt de mogelijkheid geboden om overtollig hobbymateriaal te koop aan te bieden. Als bezoeker kunt u hier creatieve ideeën opdoen en originele cadeautjes kopen. De toegang voor bezoekers is gratis en de bar is geopend.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Creatiefbeurs in De Brink

In buurtcentrum de Brink aan de Parelduiker 13 in Nieuwegein wordt zondag 23 september weer een creatiefbeurs gehouden van 11.00 uur tot 15.00 uur. Deze beurs wordt georganiseerd voor bezoekers en deelnemers. De deelnemers laten het resultaat van hun creativiteit zien en veel van deze mooie, leuke en originele spullen worden te koop aangeboden.Het aanbod is zeer gevarieerd. Zij vinden het leuk om over hun hobby te vertellen en anderen aan te moedigen ook iets creatiefs te gaan doen. Er zijn diverse workshops en demonstraties. Ook wordt de mogelijkheid geboden om overtollig hobbymateriaal te koop aan te bieden. De toegang voor bezoekers is gratis en de bar is geopend. Wilt u zelf een stand huren, nee mdan kontakt op met de organisatie: 030 – 60 425 12 of 030 – 60 491 68.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren